Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ
προς τους αγαπητούς μας φίλους....
Έχοντας λάβει πολλά συγκινητικά μηνύματά σας, περί στηρίξεως του αγώνα της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, έχουμε να σας διευκρινήσουμε ότι η σελίδα συντηρείται αποκλειστικά από λαϊκούς φίλους της Μονής με υλικό φωτογραφιών είτε δικό μας, είτε φίλων λαϊκών από τις επισκέψεις τους στην Μονή, είτε από το περιοδικό της Μονής "ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ" είτε από τις διάφορες εκδηλώσεις συλλόγων φιλικά προσκείμενων στην Μονή τις οποίες έχουμε παρακολουθήσει στο παρελθόν.
Επίσης αναδημοσιευουμε φωτογραφίες και υλικό από εκατοντάδες άλλες ηλεκτρονικής φύσεως Χριστιανικές πηγές.

Ουδέποτε η Ιερά Μονή Εσφιγμένου θα συντηρούσε σελίδα στο Facebook.
Η Ιερά Μονή Εσφιγμένου δεν έχει ούτε ρεύμα πέρα από τις διώξεις και τους αποκλεισμούς που της έχουν επιβληθεί και επιπλέον είναι πολέμια του Internet και οποιασδήποτε μορφής ηλεκτρονικού "φακελώματος". Σας το τονίζουμε αυτό προς αποφυγή παρεξηγήσεων, επίρρηψη ευθυνών και συκοφαντιών προς το Μοναστήρι.
Πιστεύουμε όμως ότι με το να ενημερώνουμε μέσω Facebook τον κόσμο που στηρίζει την Μονή, δημιουργούμε μια μεγάλη παρέα φίλων, που θα την στηρίξει έγκαιρα όταν έρθουν τα δύσκολα γιατί θα έχουν ενημερωθεί γρήγορα. Αυτός άλλωστε ήταν και ο πρωταρχικός σκοπός μας.
Επίσης είναι καλό οι φίλοι του Μοναστηριού που λίγο πολύ μοιράζονται κοινές πνευματικές ανησυχίες, να γνωρίζονται μεταξύ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου