Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015

Μαγνητίζει τα βλέμματα των επισκεπτών η άμαξα στην παραλία του Βόλου «Θ»

Μαγνητίζει τα βλέμματα των επισκεπτών η άμαξα στην παραλία του Βόλου «Θ»

30 Δεκεμβρίου 2015, 12:54
20151229_133033
Καθημερινά αυτές τις γιορτινές ημέρες ο κ. Στέλιος Τσαλαβρέτας κατεβαίνει με την άμαξά του στην παραλία της πόλης, η οποία κεντρίζει το ενδιαφέρον των επισκεπτών και μαγνητίζει τα βλέμματα όλων.
Λόγω καθυστέρησης της γραφειοκρατίας ο γνωστός αμαξάς της πόλης μας δεν μπορεί να επιβιβάσει επισκέπτες στην άμαξά του και να τους χαρίσει μια υπέροχη βόλτα στην πανέμορφη παραλία της πόλης, ιδίως τώρα που καιρός είναι απολαυστικός.
Ωστόσο ακόμη και με την παρουσία της η άμαξα μαγνητίζει τα βλέμματα όλων και διαφημίζει το Βόλο σε όλη τη χώρα, αλλά και παγκοσμίως.
Χθες μια ηλιόλουστη ημέρα εκατοντάδες συμπολίτες και επισκέπτες έκαναν τη βόλτα τους στην παραλία. Εκεί βρισκόταν και η άμαξα του κ. Τσαλαβρέτα, αγέρωχη, προσεγμένη, ελκυστική, προσήλκυε τα βλέμματα των διερχόμενων. Πολλοί γονείς με τα παιδιά τους τραβούσαν φωτογραφίες την ατραξιόν της παραλίας και άλλοι ρωτούσαν αν μπορούσαν να κάνουν μια βόλτα.
Και η αρνητική απάντηση προκαλούσε απορίες. Γιατί η πόλη δεν αξιοποιεί ένα τόσο ξεχωριστό στολίδι;
20151229_132927
«Στο εξωτερικό τέτοιες άμαξες, όχι μόνο θα τις επέτρεπαν να κάνουν βόλτα στην παραλία μεταφέροντας κόσμο, αλλά και θα τις επιδοτούσαν κιόλας» τονίζει ο επισκέπτης από την Αθήνα κ. Δημήτρης Λαζάρου που φωτογραφήθηκε μαζί με το γιο του δίπλα από την άμαξα και προσθέτει πως ο Βόλος είναι πολύ όμορφος και θα ήταν ακόμη καλύτερα, αν δινόταν η δυνατότητα στους γονείς με τα παιδιά τους να κάνουν μια βόλτα με την άμαξα.
Από την πλευρά του ο κ. Χρήστος Κοντοπάνος που ήρθε από τα Καμένα Βούρλα για να περάσει ένα όμορφο τριήμερο στο Βόλο, επισημαίνει πως «τέτοιες άμαξες είχαμε και εμείς στα Καμένα Βούρλα και ήταν πραγματικά στολίδια για τον τόπο μας. Μάλιστα, όταν χάθηκαν οι αμαξάδες, στεναχωρηθήκαμε πάρα πολύ. Γι’ αυτό και πρέπει η πόλη του Βόλου να μη χάσει αυτή την άμαξα».
Ο ίδιος έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εικόνα της πόλης, λέγοντας πως «είναι όμορφα στολισμένη και ο επισκέπτης μπορεί να περάσει όμορφα. Μείναμε ευχαριστημένοι από τους μαγαζάτορες, τους επαγγελματίες και γενικά τους πολίτες».
«Δυστυχώς κανένας από τις αρχές δεν έρχεται στην παραλία για να ακούσει τα εγκωμιαστικά σχόλια για την άμαξα και είναι κρίμα που δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες. Η άμαξα διαφημίζει την πόλη στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο» υπογραμμίζει ο κ. Τσαλαβρέτας.
20151229_132934

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου