Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

Δεν υπήρχαν ίχνη από κιλά αίματος στο χώμα που βρέθηκε ο Γιακουμάκης!

Δεν υπήρχαν ίχνη από κιλά αίματος στο χώμα που βρέθηκε ο Γιακουμάκης! Ζήτησε καταφύγιο σε γειτονικό σπίτι ο Βαγγέλης;

Yπάρχουν 3 κρίσιμα στοιχεία στην υπόθεση της «αυτοκτονίας» του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Το πρώτο είναι μια μαρτυρία γυναίκας κατοίκου της πόλης των Ιωαννίνων, η οποία υποστήριξε ότι το βράδι της εξαφάνισης του νεαρού σπουδαστή κάποιος νεαρός αγχωμένος της χτύπησε το κουδούνι και την παρακάλεσε να του ανοίξει για να βρει καταφύγιο επειδή τον κυνηγούσαν, όπως δήλωσε. Η γυναίκα φοβήθηκε και δεν άνοιξε. Αυτή η μαρτυρία πρέπει να ελεγχθεί με προσοχή. Το δεύτερο στοιχείο αφορά μια αποκάλυψη του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο ΒΗΜΑ ο οποίος υποστήριξε ότι στο σημείο που βρέθηκε ο Βαγγέλης δεν υπήρχε λίμνη αίματος ότι ίχνη από 5 κιλά αίμα στο χώμα.
Ενα τρίτο στοιχείο είναι ότι το σημείο που βρέθηκε ο Γιακουμάκης είχε ερευνηθεί από τις ειδικές ομάδες της αστυνομίας και πτώμα δεν είχε βρεθεί.
Ολα αυτά τα στοιχεία πρέπει να τα δει με προσοχή ο ιατροδικαστής. Οπως λένε όσοι γνωρίζουν. Το πτώμα «μιλάει». Δεν τον ακούσαμε όταν ζούσε. Μήπως πρέπει να ακούσουμε την κραυγή ενός νεκρού;
Τώρα όσο αφορά τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ ένα από τα πιο δυνατά κείμενα γράφτηκε από τον Αποδυτηριάκια αν δεν κάνουμε λάθος-αν κάνουμε ο συγγραφέας του να μάς στείλει ένα mail κι εμείς θα επανορθώσουμε. Αυτό είναι το κείμενο που ακολουθεί και εξηγεί γιατί δεν αυτοκτόνησε ο Βαγγέλης.

10 λόγοι που δεν αυτοκτόνησε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

1. Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, φάνηκε πως περπάτησε 800 μέτρα μακριά από τη σχολή, με σκοπό να αυτοκτονήσει. Ένας άνθρωπος που θέλει να αυτοκτονήσει, δεν περπατάει σχεδόν ένα χιλιόμετρο για να κρυφτεί και να αυτοκτονήσει. Και ακόμα και να το κάνει, με 800 μέτρα ποδαρόδρομο, το μυαλό χαλαρώνει και ηρεμείς και έπειτα ζυγίζεις αλλιώς τα πράγματα.
2. Φάνηκε πως το σώμα του Βαγγέλη ήταν φαγωμένο στον ώμο και το πρόσωπο από σκυλιά. Πως γίνεται τα σκυλιά να μην κατασπάραξαν όλο το σώμα παρά μόνο ένα μικρό μέρος; Πως γίνεται τα αδέσποτα να μύρισαν ένα πτώμα και τα σκυλιά τα εκπαιδευμένα της αστυνομίας, να μη μύρισαν τίποτα;
3. Ένα σώμα που είναι 40 μέρες στο ίδιο σημείο όπως λένε… αμετακίνητο, προφανώς και θα αφήσει υγρά, και κατά συνέπεια, το γρασίδι από κάτω θα σαπίσει κι αυτό. Στην προκειμένη περίπτωση, το γρασίδι ήταν καταπράσινο. Άρα ο νεαρός, δεν βρισκόταν 40 μέρες εκεί, αλλά κάποιος τον μετέφερε εκεί.
4. Το γεγονός πως ο Βαγγέλης ήταν αριστερόχειρας, το γνώριζαν όλοι στη σχολή. Οπότε για να φανεί αυτοκτονία, έβαλαν το μαχαίρι στο αριστερό του χέρι, κι έκοψαν τη δεξιά φλέβα. Τόσο απλά.
5. Οι βασανιστές του, προφανώς και τον είχαν κάπου κρυμμένο για μέρες (είτε νεκρό είτε ακόμα ζωντανό) και αποφάσισαν να τον σκοτώσουν γιατί με τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, ο Βαγγέλης αν γλίτωνε… θα μιλούσε και θα τα έλεγε όλα. Οπότε… «ή σε σκοτώνουμε ή αυτοκτονείς».
6. Ο συγκάτοικος του Βαγγέλη, είπε οτι έφυγε βιαστικά από την εστία, χωρίς το κινητό του. Ενώ μαθαίνουμε τώρα, πως πριν χαθεί, μιλούσε επί 2 ώρες με τη μητέρα του.
7. Κάποιος που αυτοκτονεί και υποφέρει… αφήνει ένα σημείωμα. Να πει ποιος φταίει που τον οδήγησε στο σημείο να αυτοκτονήσει. Ο Βαγγέλης δεν άφησε τίποτα. Δεν τον άφησαν να αφήσει τίποτα!
8. Ένα πτώμα σε αποσύνθεση, δεν είναι ικανό να αναδείξει τίποτα! Ούτε αποτυπώματα, ούτε DNA, ούτε σημεία βιασμού, ούτε γδαρσίματα, ΤΙΠΟΤΑ. Αυτοί που φταίνε, ήξεραν πως αν το πτώμα βρεθεί τις πρωτες 2-3 μέρες, θα δείξει πολλά. Τον μετέφεραν εκεί αφού το σώμα βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση. Μόνοι τους τα ήξεραν όλα αυτά; Νέα παιδιά οργάνωσαν το τέλειο έγκλημα; Σε ποιόν μίλησαν; Ποιός τους βοήθησε;
9. Η παρέα των Κρητικών, έψαχνε τον Βαγγέλη στα καφενεία, με τη φωτογραφία του στο χέρι, 6 (έξι) μόλις ώρες αφού εξαφανίστηκε. Πως είναι δυνατόν να θεωρείς κάποιον χαμένο… ενω λείπει απλώς 6 ώρες από τη σχολή και βλεπεις πως εχει ξεχάσει το κινητό στην εστία, όμως έχει πάρει τα κλειδιά; Που σημαίνει πως θα γυρίσει. 6 ώρες είχε να φανεί… και τον θεωρούσαν εξαφανισμένο… Στάχτη στα μάτια των κατοίκων. Στάχτη στα μάτια του περιπτερά. Στάχτη στα μάτια των θαμώνων των καφενείων. Σου λέει «οταν έρθουν τα κανάλια, να πουνε οτι τον ψάχναμε απο την πρώτη ώρα… επείδη τρελαθήκαμε από την αγωνία μας για τον ΦΙΛΟ μας».
10. Όποιος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, δείχνει το πρόσωπό του στην κάμερα. Μίλησαν 5-6 παιδιά, με πρόσωπο στην κάμερα. Αθώα παιδιά. Και μίλησαν και 5 Κρητικοί, με γυρισμένη πλάτη, να βλέπουμε τα μαύρα Κρητικά δερμάτινα μπουφάν.
Πηγή: Kourdistoportocali.com

Πηγή δική μου: Αρχάγγελος Μιχαήλ Ταξιάρχης

Υγ. Θα τολμήσω στα σχόλια να πω, πως είμαι βέβαιη πια, πως δεν αυτοκτόνησε. Κι όχι για τους 10 αυτούς λόγους, για Άλλους, Ανώτερους...

Το θέμα είναι πως, οι ίδιοι θα πρέπει να μιλήσουν, όποιοι κι αν είναι αυτοί, για να αναπαυθεί η ψυχή του παιδιού, η δόλια μάνα, όλη η οικογένεια και όλη η Ελλάδα!

Για να τιμωρηθούν οι ένοχοι, για να υπάρξει δικαίωση και παραδειγματισμός.

Δεν μπορούμε να κατηγορούμε όμως, κανένα παιδί, ούτε πέντε, ούτε τέσσερα, ούτε ένα!
Μπορεί η αλήθεια να είναι πολύ αλλού κι αυτή την στιγμή να σκοτώνουμε κι άλλα αθώα παιδιά.
Μπορεί να έγινε και ατύχημα, κι ύστερα να έφτασε το "θέμα" εκεί.
Πάντως, πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να λάμψει η αλήθεια, ωστόσο, θα πρέπει να είναι έτοιμο και το κλίμα, ως προς την συμπεριφορά του κόσμου, γιατί... θα χυθεί κι άλλο αίμα και δεν πρέπει.

Για τους εγκληματίες υπάρχουν οι φυλακές, για την συνείδηση και τις "πράξεις" μας, ο ίδιος ο Θεός.
Όσο πιο γρήγορα ομολογήσει (ή ομολογήσουν, όσοι ξέρουν), ας γίνει και πιο ελαφρυντικό για την τιμωρία τους. Ας το ανακοινώσει η ίδια η Αστυνομία, σε συννενόηση με τους γονείς, γιατί... εμπέδωσαν καλά, πως το παιδί τους δεν γυρίζει πίσω, πια... και προκειμένου να ταράζονται κάθε μέρα, και η οικογένεια, όσο και η ψυχή του, με όση εσωτερική δύναμη τους δώσει ξανά ο Θεός, να το χειριστούν αλλιώς, ώστε να μη μείνει χρόνια και μόνο στα ΜΜΕ, στις ειδήσεις, αλλά στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Τολμώ να προτείνω:
Υπάρχουν οι γονείς δωρητές σώματος, για πολλά παιδιά που Φεύγουν νωρίς, για όποιον λόγο.
Ας γίνουν οι γονείς του Βαγγέλη μας, οι πρώτοι "δωρητές χρόνου ποινής", ώστε... να αποκαλυφθεί σίγουρα οι αλήθεια και γρήγορα.

Άλλωστε, σ' αυτή την ιστορία είναι πολλοί οι ένοχοι και οι δολοφόνοι.
Ο τελικός, μπορεί να είναι πολύ πιο αθώος, απ' τους άλλους.
Δεν ξέρουμε, ακόμα, τίποτα, γι' αυτό, πρέπει να βρούμε τρόπους, να μάθουμε.
Όχι, για μας και την περιέργειά μας... όχι, ακόμα και για τους ίδιους τους γονείς που η τιμωρία θα τους ελαφρύνει τον πόνο, αλλά για την ίδια την ψυχή του Βαγγέλη που το θέλει, του πρέπει, συνάμα... ίσως... είναι υπόθεση... πολύ πιο σοβαρή που κανείς μας, ίσως, δεν φαντάζεται, μέχρι που μπορεί να φτάσει.
...Και για να συμβεί, μάλλον "φτασμένη" είναι. (Στα σχόλια γιατί επιμένω κι εγώ τώρα, ότι δεν είναι αυτοκτονία, με τα Άλλα Σημάδια μου... στα σχόλια.)

6 σχόλια:

 1. Είμαι ταραγμένη τώρα, γιατί κάτι άλλο συνδύασα πάλι και Ω! Κατερίνα, τί δύσκολο κεφάλαιο ανοίγεις!
  Να μην το κουράζω, πήγα στο άλλο μου μπλογκ στο "Θαύματα και Σημάδια", για να φέρω μια ανάρτηση απ' τους Χαιρετισμούς στον Άγιο Νεκτάριο Νέας Ιωνίας, που εδώ και σχεδόν τρεία χρόνια, δεν ξέρω γιατί, δεν ξέρω πως, κάτι συμβαίνει, κάτι πολύ παραπάνω από την φαντασία μου.
  Έχω "δει" πρόσωπα της οικογενείας μου κ.λ.π.
  Εκείνη την Παρασκευή όμως, ο Άγιος Νεκτάριος επέμενε να μου δείχνει ότι κρατούσε στα χέρια του την ... κορνίζα (να την πω;) του Βαγγέλη. Θολή γύρω γύρω. Μετά μου ξεκαθάρισε το πρόσωπο, κι όταν τρόμαξα, άλλαξα θέση (πολλές θέσεις, δεν είναι κάτι που το επιδιώκω, συμβαίνει) ακόμα κι από κει που μπορούσα να δω μόνο απ' τα γόνατά του και κάτω (της εικόνας, αριστερά του Ιερού) μού έδειχνε πάλι τον Βαγγέλη, καθαρά και πολύ κόκκινο φως, γύρω κάτω, θύμιζε αίμα, πολύ αίμα. Ξανά άλλαξα θέση, να μην βλέπω, όταν στην άλλη πλευρά πια, ο Άγιος Δημήτριος άρχισε ν' αλλάζει μορφή, να δείχνει μια φωτογραφία του Βαγγέλη, με κόκκινο μπλουζάκι, χαρούμενον και μια ήσυχη λιμνούλα, ποταμάκι μάλλον, πράσινα νερά, με κοίταζε...

  Εκείνη την βραδιά, τυχαία πήγα στον Άγιο Νεκτάριο, μετά από άλλα εμπόδια.
  Εκείνη την Παρασκευή, απ' το μεσημέρι προσπαθούσα να δω παλιές εκπομπές της Νικολούλη, γιατί δεν τις είχα δει και δεν ήξερα πολλές λεπτομέρειες και ένιωθα άσχημα, συνάμα και άγνοια. Όταν δεν έχω κενά, καταλαβαίνω συνήθως, πολλά πράγματα παραπάνω απ' όσα λέει ή δείχνει η εκπομπή, ίσως ανεπτυγμένη η έκτη αίσθησις.
  Ας πάω σε άλλο σχόλιο, μη δεν το πάρει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Νιώθω κι άσχημα που γράφω και εξηγώ, δεν είμαι απ' αυτές που επιζητάνε την δόξα, τουλάχιστον, όχι τώρα, όχι μ' αυτόν τον τρόπο! Έχω τα μπλοκάκια μου, την ησυχία μου, με ξέρουν όσοι ήθελα να με ξέρουν, φτάνει!
  Απλά, μη με παρεξηγήσετε. Εδώ συμβαίνει κάτι συγκλονιστικό, έτσι φαντάζομαι... εκεί πάει, θα δείξει!
  Άν με δείτε, κουνάω τα χέρια!
  Σα να μιλάω με κάποιον!
  Κι εγώ αναρρωτιέμαι: Από πού κι ως πού, εγώ;

  ...Σοκαρισμένη, έτσι κι αλλιώς.
  Τηλεγραφικά:
  Απόψε δεν είχα σκοπό να μπω. Είχα δουλειές ανοιχτές στην μέση, έλειπα, θα λείψω κι αύριο, δεν είχα χρόνο.
  Τελικά, μπήκα.
  Είπα, ας δω στα πεταχτά ειδήσεις απ' το Φεις, εκεί που είμαι μόνη μου.
  Πρώτη είδηση αυτή, που αμέσως την έφερα, κι ακόμα γράφω, κι ακόμα είμαι εδώ!
  Τί τον είχα εγώ τον Βαγγέλη;
  Δολοφονούνται τόσα παιδιά!
  Κι όμως, κάτι ΑΝΩΤΕΡΟ, με σταματά εδώ. Κι επειμένει.
  Πάω στην σελίδα και βλέπω: ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Μιχαήλ!!!
  Χριστιανική, άρα προβληματίζει πολύ και την Εκκλησία μας, αλλά.... το θέμα "ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ", δεν είναι που μού τον έδειξε ο παπάς στον Άγιο Ανδρέα που γυάλιζε και μού πρότεινε να τον δω, κι άμα θέλω να το φωτογραφήσω... είναι κάτι ΆΛΛΟ, σε συνδυασμό με όνειρο... που δεν το έχω πει πουθενά, ούτε σε εξομολόγο, (δεν πήγα, αν και κοινώνησα την Κυριακή, αν είναι αμαρτίες και τα όνειρα ή τα ΑΝΩΤΕΡΑ... δεν ξέρω... μα την αλήθεια!) τ' αφήνω και τα μεταφράζει ο χρόνος... δεν είμαι παπάς, ούτε καλόγρια.
  Πολλές οι συμπτώσεις, πολλά τα παράξενα...

  Εκείνη την Παρασκευή, τελικά, πολλά τα εμπόδια, δεν πρόλαβα να δω την Νικολούλη, παρ' όλο που έμπαινα κάθε που μπορούσα σ' ένα βιντεάκι, δεν είδα εκπομπές, στην ουσία!

  Η τηλεόραση της κουζίνας προβληματική, ήχος χάλια, απ' το ίντερνετ ότι έχω μάθει πιο πολύ.
  Κι όσο αποφεύγω να το κάνω θέμα μου, (δεν θέλω λάικ για τον Βαγγέλη, πονάνε πολύ αυτά τα λάικ, έχω παιδιά, τρελαίνομαι στην σκέψη, κυρίως της μάνας!

  Το είχα γράψει ένα ξημέρωμα, ναι, στην γιορτή του, ήταν, απέφυγα να τονίσω ιδιαίτερα τον πόνο της μάνας, (δεν ήξερα, δεν είχα δει και το πρόσωπό της, όταν τον έψαχνε, πήρα θέση όμως, στον δημοσιογράφο απ' την Κύπρο, πάλι ενστικτωδώς) και το βράδυ είδα στις ειδήσεις τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, να λέει κι αυτός, αν και άντρας, για τον πόνο της μάνας!
  ...Είπα στον γιο μου: "Η μάνα σου γιε μου ή είναι πολύ κοντά στο Πνεύμα της εκκλησίας ή πολύ αμαρτωλή! Σχεδόν τα ίδια σκέφτομαι και με τον Πατριάρχη και μάλιστα τα λέω, πολύ πριν απ' Αυτόν!"
  Να' ναι καλά ο "αέρας" των μπλογκς που εκφραζόμαστε κι εμείς, οι απλοί άνθρωποι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. επιμένει
  Εδώ δεν έχω δικαίωμα διόρθωσης, λόγω ταχύτητας...

  Σύμπτωση λοιπόν και η πηγή: ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ;
  Το όνειρο που δεν θα πω, τί ήθελε να πει;
  Μήπως αυτό;
  Ζούσε τότε ο Βαγγέλης, ούτε που τον ήξερα!

  Το ότι θα γίνει Άγιος αυτό το παιδί, δεν το συζητώ! Όχι, όμως, ότι θα γίνουν κι άλλοι, αν ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο της υπομονής!
  Πρέπει να μιλάνε τα παιδιά! Και όλοι οι άνθρωποι! Να μην ανέχονται!
  Ίσως, να μην είναι τυχαίο ότι άκουσα τελευταίως τις ομιλίες του Αγιορείτη του Γέροντα Νίκων!
  Από εκείνον έμαθα ότι κι ο Χριστός διαμαρτυρήθηκε στον Σταυρό, όχι μόνο στον Θεό, αλλά και σε έναν άνθρωπο, από κείνον έμαθα το "να κάνουμε υπομονή μεν, αλλά να μην είμαστε και καρπαζοεισπράκτωρες! Από κείνον έμαθα κι ότι ο Άγιος Νεκτάριος ο Θαυματουργός, διεκδίκησε τα δίκια του δικαστικώς, κ.λ.π.!)
  Νά 'τος ο Άγιος Νεκτάριος πάλι... και να σκεφτείτε, είχα για Προστάτη τον Άγιο Εφραίμ, κολλημένη, λέμε και τώρα σώπασε, μόνο και μόνο για να μ' αφήσει να "ακούσω" και Άλλων Φωνές!
  Δε μ' αρέσουν οι πάσες, μα σε κείνο το μπλογκ, το τόσο μπερδεμένο, γράφω αρκετά απ' τα "Παράξενα" που μού συμβαίνουν.
  Το θέμα του Βαγγέλη, το πάλαιψα πολύ, να μην του βάλω ετικέττα και το έβαζα στο "ειδήσεις".
  Από λεπτότητα...

  Τελικό συμπέρασμα, γιατί είπα πολλά και μπερδεμένα και δεν είναι εύκολο να με καταλάβετε, συν ότι, δεν μαγείρεψα!

  Ακόμα και οι Άγιοι, θέλουν να λάμψει η αλήθεια και μάλλον μάς λένε, να μην παραιτηθούμε. Ίσως όμως, να πρέπει με Άλλον τρόπο... Διδάσκοντας... ίσως, κι όχι κατασπαράζοντας τους ή τον ένοχο;
  Δεν ξέρω!
  Ας είναι για Καλό η αποψεινή σύμπτωση!
  Ας είναι!
  Καληνύχτα μας!
  Συγγνώμη για την πολυλογία ... γενικά.
  Αλήθεια, την αποφεύγω, ειδικά σε ΤΕΤΟΙΑ θέματα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το κουνάω το χέρι σημαίνει: Ενώ δακτυλογραφώ, σταματάει το δεξί, ακουμπάει, και κάνει την κίνηση (τι; γιατί; ερωτηματικού) δεν ξέρω πως να σας την περιγράψω!
  Τόσο ζωντανά γράφω, σα να μιλάω! Σα να έχω πρόσωπα απέναντί μου, σαν σε κωφάλαλους που ξέρουν να διαβάζουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εδώ είναι η σελίδα, πολλά όμως είναι και σκόρπια. Μάζεψα στα γρήγορα, ότι είχε μοιραστεί και στον άλλη ετικέτα Άγιος Νεκτάριος. Μπορεί να έχω κι άλλα σε στιγμές.
  Εδώ νομίζω είναι και τα τελευταία που φεύγοντας άναψα κερί και στον Βαγγέλη, μετά τα όσα "είδα"...

  http://tamenoblog.blogspot.gr/search/label/%CE%86%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82%20%CE%9D%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82%20%CE%9D%CE%AD%CE%B1%CF%82%20%CE%99%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82%20%CE%92%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CF%85

  ΑπάντησηΔιαγραφή