Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έκαναν στον Βαγγέλη!!

Λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή...

Όσο τα στόματα ανοίγουν σχετικά με την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, τόσο πιο σοκαριστικά στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας και επιβεβαιώνουν ότι ο νεαρός φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων ζούσε μια καθημερινή κόλαση εξαιτίας των Κρητικών νταήδων που τον εκφόβιζαν και τον ταπείνωναν συνεχώς.

Συμφοιτητής του Βαγγέλη, ο οποίος μίλησε με την Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε ένα σοκαριστικό γεγονός που συνέβη λίγο πριν εξαφανιστεί ο 20χρονος φοιτητής.

Το άγνωστο περιστατικό που συνέβη λίγο πριν χαθεί. «Του έβαλαν ιμάντα γύρω από το λαιμό και τον έσφιγγαν»

Όπως εκμυστηρεύτηκε στη δημοσιογράφο, ο Βαγγέλης τον τελευταίο καιρό ήταν πολύ κουρασμένος και απογοητευμένος. Μπάνιο έκανε στις 03:00 τα ξημερώματα για να μην του κλείσουν το ζεστό νερό οι Κρητικοί που τον ενοχλούσαν, ενώ ήταν μονίμως στεναχωρημένος και αγέλαστος.

Μάλιστα όπως είπε, μια εβδομάδα μετά τις εκλογές συνέβη στη σχολή ένα περιστατικό που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή.

Η ομάδα των Κρητικών τον έδεσε σε μια καρέκλα μέσα σε ένα δωμάτιο στον δεύτερο όροφο. Ο Βαγγέλης κατάφερε να τους ξεφύγει και άρχισε να τρέχει στις σκάλες. Ένας από αυτούς λοιπόν, πήρε έναν ιμάντα, τον κυνήγησε στα σκαλιά και του τον πέρασε από το λαιμό.

Ο Βαγγέλης όπως περιέγραψε ο φοιτητής πάλεψε να του ξεφύγει γιατί θα τον έπνιγε και είχε γίνει κατακόκκινος. Αφού κατάφερε να γλιτώσει, έτρεξε και κλειδώθηκε μέσα στο δωμάτιό του.

«Οι Κρητικοί τον ακολούθησαν και άρχισαν να του χτυπούν την πόρτα. Του έλεγαν ότι θα το μετανιώσει και του ζητούσαν να βγει έξω γιατί του έκαναν πλάκα», είπε ο συμφοιτητής του Βαγγέλη.

Μάλιστα όλα αυτά τα κατέθεσε και στον εισαγγελέα, θέλοντας έτσι να βοηθήσει στις έρευνες για την ανεύρεση του νεαρού φοιτητή...
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου